Over De Zoete Inval


De Blog
Een gezond en gelukkig leven in de zoetste zin van het woord. Altijd ben ik op zoek naar nieuwe ervaringen, recepten en lifehacks. Dit deel ik graag met jullie op deze blog. Na jarenlange afwezigheid in 'blogland' ben ik weer begonnen met bloggen en dat bevalt mij erg goed. Wat een plezier. 


De Blogger
Ik ben Melissa, 27 jaar, moeder van Colin (7 jaar) en Nick (newborn) en de vriendin van Jasper. Ik werk als senior op de facilitaire afdeling van een grote coöperatieve bank. Volg mij op social-media als je mij nog beter wilt leren kennen. Wees welkom, hartstikke gezellig. 

 

Bye, Melissa.

Oprichter De Zoete Inval
25-10-2018: Melissa & Nick


Affliate.

In de artikelen kunnen SOMS affliate links worden gebruikt. Dit gebruik ik alleen bij producten waar ik echt fan van ben. Ik ontvang hiervoor soms een minimaal percentage. 

Social-Media.

Het leukste vind ik om met mijn volgers en lezers in contact te komen. Volg mij daarom op social-media en laat zeker een reactie achter. TIps en tricks zijn altijd welkom. 

Samenwerken.

Samen bereik je veel meer. Dus ben je als organisatie of mede-blogger geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur mij een berichtje, dan maken we snel een (telefonische) afspraak.