(Zoete) Recepten

(Zoete) Recepten · 15. december 2018
Voor de kerstbrunch ging ik op zoek naar een makkelijk en goed recept voor luchtige pannenkoekjes. Deze fluffy pancakes zijn ideaal voor een ontbijt of brunch. Heel makkelijk om te maken en omdat je er meer tegelijk kunt bakken duurt het ook niet zo lang. Natuurlijk heb ik aantal lekkere garnituren om het extra lekker te maken.

(Zoete) Recepten · 03. november 2018
Deze muffins zijn zo ontzettend lekker, dat ik het recept wel MOEST delen. Ik gun iedereen deze cheesecake muffins. De bodem is gemaakt van oreo en de muffin is afgetopt met een heerlijke aardbeiensaus. Je kan ook jam gebruiken, maar hier kan je het recept voor aardbeiensaus vinden. Je hebt geen oven nodig, alleen een paar uur tijd om op te stijven in de koelkast. Klik verder voor het recept.

aardbeiensaus, aardbeienjam, simpel, makkelijk, recept
(Zoete) Recepten · 01. november 2018
Deze simpele maar heerlijke aardbeiensaus-jam is lekker zoet en snel gemaakt. Ideaal voor muffins, cakes, gebak of toetjes. Je hebt maar een paar ingrediënten en 10 minuten tijd nodig. De saus-jam is ongeveer een week houdbaar in de koelkast.

(Zoete) Recepten · 26. oktober 2018
I know... het internet staat al vol met recepten voor stoofpeertjes. Maar ik vind mijn stoofperen wel erg lekker en ik heb een blog, dus waarom zal ik het recept niet uitschrijven en delen? Precies! Ik maak altijd stoofperen zonder alcohol, dus in plaats van rode wijn of rode port gebruik ik 100% pure bessensap.

Italiaanse bol met kip in groene pesto roomsaus, cashewnoten en bosui
(Zoete) Recepten · 03. juni 2018
Gisteren heb ik dit heerlijke broodje kippendijfilet gemaakt. De kip past heel goed bij de pesto roomsaus, cashewnoten en bosui. En het was zooo lekker! De Italiaanse bol is geschikt als uitgebreide lunch of een lichte maaltijd. Kijk snel verder voor het recept!

(Zoete) Recepten · 31. mei 2018
Iedereen kan zelf een lekkere groene verse pesto maken. Het is niet alleen makkelijk om te maken.. ik had echt het gevoel het volgende stadium van volwassenheid te hebben bereikt. Je hebt basilicum, pijnboompitjes, knoflook en olijfolie nodig. Lees verder voor het recept!

(Zoete) Recepten · 28. april 2018
Wauw, deze cake is zo lekker! Het is een yoghurtcake op basis van Griekse yoghurt en dat maakt de cake lekker fris. De verse blauwe bessen zijn nu goed verkrijgbaar, maar bessen uit de diepvries zijn ook prima. Een groot voordeel is dat dit recept super makkelijk is om te maken.

(Zoete) Recepten · 27. april 2018
Al vanaf de middeleeuwen worden recepten opgeschreven, bewaard en gebundeld in een boek. Tegenwoordig zie je steeds meer digitale kookboeken, maar de 'ouderwetse' hardcopy boeken zijn ook nog steeds erg populair. Dit zijn mijn favoriete kookboeken dit jaar!