Vrije Tijd

Vrije Tijd · 30. december 2018
De meeste films vind ik stom, maar Disney films zijn fantastisch. Ik kijk dan ook echt uit naar de remakes die gereleased worden in 2019 (Lion King, Dombo & Alladin) Met deze TOP 10 wil ik de getekende klassiekers weer even onder aandacht brengen. Kan jij wel wat feel good gebruiken?

Vrije Tijd · 15. december 2018
YES!! Het is bijna KERST! En ik heb twee Instagram Stories templates gemaakt om in de sfeer te komen. Ik ben wel benieuwd wat iedereen gaat eten tijdens de kerstdagen. Ga jij liever gourmetten of dineren? Maak jij liever een sneeuwpop of een sneeuwengel? Deel het met je vrienden op Instagram! Volgen en taggen vind ik leuk! Volg mij hier: @dezoeteinvalblog

Vrije Tijd · 06. november 2018
Toen ik net zwanger was hebben we de zolder opgeruimd en dat was een behoorlijke klus. We wilden minimaliseren & organiseren en dat is heel goed gelukt. We zochten nog twee kistjes voor de kinderen waar we 'herinneringen' in konden bewaren. Zwemdiploma, eerste ID-kaart, kraamzorgdossier, verjaardagskaarten.. Voor de meest dierbare herinneringen heb ik simpele kleine kistjes gemaakt.

Vrije Tijd · 05. november 2018
Lees hier mijn eigen samenvatting van de aflevering van 'Boer Zoekt Vrouw' van zondag 4 november 2018! We zagen vorige week al dat het een aflevering met veel waterlanders zal gaan worden. En inderdaad.. er is behoorlijk wat afgejankt. Lees gauw verder.

Vrije Tijd · 26. oktober 2018
Het is oktober dus de herfst is officieel begonnen. Dit weekend wordt de klok zelfs weer een uur verzet en gaat de wintertijd in. Tijd om te cocoonen met dekentjes, thee, chocolademelk, baksels en kaarsjes. Net als de film, je wilt het! Hierbij een aantal boekentips voor het najaar 2018.

Vrije Tijd · 06. oktober 2018
Om mijn zwangerschapsverlof rustig uit te zitten zocht ik naar een leuk haakpatroontje voor een babydekentje. Op Pinterest kwam ik een dekentje tegen met de naam 'Call The Midwife'. Toen ik verder zocht zag ik dat de deken vernoemd is naar een Britse BBC-serie over jaren 50' verloskundigen in een arme wijk in London. De deken kwam voor in de kerst-special van het eerste seizoen. Dus: Netflix aan en haaknaald in de aanslag.

Vrije Tijd · 12. september 2018
Afgelopen zomer zijn wij naar het Openluchtmuseum in Arnhem geweest en dat was een groot succes! Een heerlijk dagje uit voor alle leeftijden. Het was echt heel warm en ik was hoogzwanger, dus het was soms wel afzien, want het park is enorm groot! Eigenlijk heb je aan één dag niet genoeg. Wat hebben we allemaal gedaan? En wat vond mijn 7-jarige zoon van het museum? Lees snel verder!

halloween 2018
Vrije Tijd · 12. september 2018
Bloederige oogballen, skeletten , pompoenen en vampieren. Ook in Nederland vinden we het leuk om te griezelen tijdens Halloween. Op Pinterest zie ik altijd prachtige decoraties en kostuums langskomen, maar hier in Nederland zijn we nog niet op dat punt. Toch zijn er een aantal plekken waar heksen, zwarte katten en horrorclowns opduiken eind oktober. Hier zijn vijf tips om Halloween 2018 in Nederland te vieren.

Vrije Tijd · 04. juni 2018
"Reading is to the mind, what exercise is for your body". Onze moeders en oma's roepen het al jaren natuurlijk. Van lezen word je slimmer! In ieder geval niet dommer. En daarom ga ik iedere maand een aantal inspirerende boeken toelichten.

Vrije Tijd · 16. mei 2018
Zag ik opeens dat het een hele bijzondere week is! Het is namelijk Annie M.G. Schmidt-week. Een speciale week voor de meest fantastische kinderboekenschrijfster uit ons nederig landje. Daarom heb ik een ode aan mevrouw Schmidt geschreven, want wie is niet opgegroeid met haar boekjes, liedjes en films?

Meer weergeven