Persoonlijk · 17. februari 2019
Ja hoor, ik ben er nog wel! Ik dacht dat niemand zou merken dat ik weg was, maar ik kreeg hier en daar toch een opmerking dat het angstvallig stil was op de blog! No worries.. Ik ben gewoon ontzettend druk geweest en dat zal voorlopig ook even zo blijven. Bij deze even een update over wat ik afgelopen tijd heb gedaan en wat ik aankomende tijd ga doen. Lees snel verder!

Vrije Tijd · 30. december 2018
De meeste films vind ik stom, maar Disney films zijn fantastisch. Ik kijk dan ook echt uit naar de remakes die gereleased worden in 2019 (Lion King, Dombo & Alladin) Met deze TOP 10 wil ik de getekende klassiekers weer even onder aandacht brengen. Kan jij wel wat feel good gebruiken?

Vrije Tijd · 15. december 2018
YES!! Het is bijna KERST! En ik heb twee Instagram Stories templates gemaakt om in de sfeer te komen. Ik ben wel benieuwd wat iedereen gaat eten tijdens de kerstdagen. Ga jij liever gourmetten of dineren? Maak jij liever een sneeuwpop of een sneeuwengel? Deel het met je vrienden op Instagram! Volgen en taggen vind ik leuk! Volg mij hier: @dezoeteinvalblog

(Zoete) Recepten · 15. december 2018
Voor de kerstbrunch ging ik op zoek naar een makkelijk en goed recept voor luchtige pannenkoekjes. Deze fluffy pancakes zijn ideaal voor een ontbijt of brunch. Heel makkelijk om te maken en omdat je er meer tegelijk kunt bakken duurt het ook niet zo lang. Natuurlijk heb ik aantal lekkere garnituren om het extra lekker te maken.

Food-Inspiration · 13. december 2018
Kerst vieren in de brandende zon met tropische cocktails en de barbecue aan. Ieder land kent eigen kersttradities met bijbehorende eetgewoonten. Voor deze eerste virtuele kerst-foodtrip ga ik op 'reis' naar Brazilië & Zuid-Afrika. Wat eten ze daar met kerst? Lees snel verder!

Food-Inspiration · 27. november 2018
In de supermarkt is het schap met koffiesoorten afgelopen jaren enorm uitgebreid. Wat is het verschil tussen dark roast en espresso? En wat is het verschil tussen Arabica en Robusta? Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel wijzer geworden over koffie.

Vrije Tijd · 06. november 2018
Toen ik net zwanger was hebben we de zolder opgeruimd en dat was een behoorlijke klus. We wilden minimaliseren & organiseren en dat is heel goed gelukt. We zochten nog twee kistjes voor de kinderen waar we 'herinneringen' in konden bewaren. Zwemdiploma, eerste ID-kaart, kraamzorgdossier, verjaardagskaarten.. Voor de meest dierbare herinneringen heb ik simpele kleine kistjes gemaakt.

Lifestyle · 06. november 2018
Hallo, ik ben Melissa en ik ben verslaafd. Aan mijn telefoon. Welkom bij de ASV (Anonieme Smartphone Verslaafden) Eigenlijk doe ik alles op dat ding en ik ga in dit artikel mijn favoriete apps delen. Ben jij ook zo verslaafd?

Vrije Tijd · 05. november 2018
Lees hier mijn eigen samenvatting van de aflevering van 'Boer Zoekt Vrouw' van zondag 4 november 2018! We zagen vorige week al dat het een aflevering met veel waterlanders zal gaan worden. En inderdaad.. er is behoorlijk wat afgejankt. Lees gauw verder.

(Zoete) Recepten · 03. november 2018
Deze muffins zijn zo ontzettend lekker, dat ik het recept wel MOEST delen. Ik gun iedereen deze cheesecake muffins. De bodem is gemaakt van oreo en de muffin is afgetopt met een heerlijke aardbeiensaus. Je kan ook jam gebruiken, maar hier kan je het recept voor aardbeiensaus vinden. Je hebt geen oven nodig, alleen een paar uur tijd om op te stijven in de koelkast. Klik verder voor het recept.

Meer weergeven